Ajanvarauspyyntö terveyskeskukseen

Keski-Suomen Seututerveyskeskus

Olet tekemässä ajanvarauspyyntöä Keski-Suomen seututerveyskeskuksen vastaanotolle. Hyväksy alta käyttöehdot ja seuraa lomakkeen ohjeita täyttäen jokainen pyydetty kohta. Annettuasi tarvittavat tiedot ammattilaisemme on sinuun yhteydessä ja ohjaa Sinut suoremmin sopivimman hoidon alkuun. Vastaamme yhteydenottoosi seuraavaan arkipäivään klo 16 mennessä.

TÄRKEÄ! Jos asiasi on kiireellinen eli vaivasi on äkillinen ja voimakas, ota yhteyttä suoraan alueesi päivystykseen tai hätätapauksessa yleiseen hätänumeroon 112. Tämä ajanvarauspalvelu on tarkoitettu vain kiireettömille asioille.

1 Kosketa pääasiallisen vaivasi sijaintia

Valitse pääasiallisen vaivasi sijainti. Mikäli sinulla on useampia vaivoja, jonka vuoksi hakeudut hoitoon, ilmoitathan tästä myöhemmin kohdassa 5. Mikäli vaivallasi ei ole selkeää sijaintia (esim. kuume), paina "Ei selkeää sijaintia" -painiketta.

Ohje: Valitse vaivan sijainti ennen jatkamista.

Ohje: Siirry seuraavaan vaiheeseen.

2 Valitse oireet ja kuvaile niitä

Valitse sijaintiin liittyvät oireet ja kuvaile niitä. Jotta voit jatkaa ajanvarausta, vähintään yksi oire pitää olla valittu ja sille kirjoitettu kuvaus. Mikäli et löydä sopivaa oiretta, paina Muu oire -painiketta. Mikäli olet ilmoittanut oireeksi kivun, valitse kivun voimakkuus ohjeiden mukaisesti painamalla kipua vastaava numero.

Ohje: Valitse yksi tai useampi oire ja kirjoita niille kuvaukset ennen jatkamista.

Ohje: Siirry seuraavaan vaiheeseen.

2 Ota yhteys päivystykseen tai yleiseen hätänumeroon

Kuvaamasi oireet saattavat viitata päivystyskäyntiä vaativaan vaivaan. Tarkemman arvion tekemiseksi ota yhteyttä suoraan alueesi päivystykseen tai hätätapauksessa yleiseen hätänumeroon 112.

Katso ohjeet yhteydenottoon Seututerveyskeskuksen www-sivuilta:
http://www.seututk.fi/fi-FI/Potilaalle/Paivystys

Tälle lomakkeelle syöttämiäsi tietoja ei tallenneta, eikä niitä lähetetä hoitohenkilökunnalle.

3 Aiempi hoitoOhje: Täytä kaikki ylläolevat kentät ennen jatkamista.

Ohje: Siirry seuraavaan vaiheeseen.

4 Muut ajankohtaiset vaivasi


Ohje: Täytä kenttä tai paina ohita ennen jatkamista.

Ohje: Siirry seuraavaan vaiheeseen.

1


Ohje: Täytä kaikki ylläolevat kentät ennen jatkamista.

Ohje: Siirry seuraavaan vaiheeseen.

2 Anna henkilötietosi

Syötä henkilötietosi asiointia varten. Kaikki kentät tulee olla täytetty ja valittu voidaksesi jatkaa. Varmistathan, että yhteystietosi ovat oikein ja voit vastaanottaa tekstiviestejä laitteeseen, jonka puhelinnumeron olet syöttänyt.Ohje: Täytä kaikki ylläolevat kentät ennen jatkamista.

Ohje: Siirry seuraavaan vaiheeseen.

3 Lähetä lomake

Valitse seuraavan kolmen (3) viikon ajalta ne ajankohdat, jolloin et pääse vastaanotolle. Tämä helpottaa Sinulle sopivan vastaanottoajan löytämistä

Kun painat “Lähetä“, lomake lähetetään alueesi hoitohenkilökunnalle. Hoitohenkilökunta ottaa sinuun yhteyttä hoitoajan varaamiseksi. Saat sähköpostiisi tiedon, kun ajanvarauspyyntösi on vastaanotettu. Jos et saa viestiä, ota yhteys suoraan Seututerveyskeskuksen henkilökuntaan.